traduceri-rapide.ro

Traduceri, traducere in 32 de limbiTraducere ceha romana, traducere romana ceha

Oferim servicii de traducere profesionale
Navigare: Pagina principala > Traducere ceha

Traducere ceha romana, traducere ceha, traduceri autorizate ceha

Efectuăm traduceri în limba cehă într-un termen scurt în domeniul juridic, financiar, medical, tehnic, traduceri de specialitate, traducere autorizată în cehă.

Cereţi oferta de preţ in email:

Trimiteţi documentele de tradus la urmatoarea adresa de mail.

E-mail:
traduceri@traduceri-rapide.ro
Va trimitem oferta in 24 de ore!
Traducere in ceha:
Traducere in ceha »
Traducere de specialitate:
Traducere de specialitate ceha
Corectura in limba ceha:
Corectura in limba ceha »
Traducere autorizata:
Traducere autorizata in ceha »
Parteneri:
Traduceri, traducere, Birou de Traduceri

TTraducere în cehă:

Traducere cehă:

Efectuăm traducerea în limba cehă, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firmă, cataloage, cărţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

Traducere cehă-română, traducere din cehă în română:

Traducerile din cehă în română sunt efectuate de către traducători experimentaţi, cu cunoştinţe vaste de gramatică română.

Efectuăm traducerea din limba cehă, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firmă, cataloage, cărţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

Pentru o traducere din cehă în română, vă rugăm, cereţi oferta de preţ la numărul de telefon 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

Traducere română-cehă, traducere din română în cehă:

Traducerile din română în cehă sunt efectuate de traducători, care cunosc la perfecţiune limba cehă şi limba română, ei având o vastă experienţă în domeniul traducerii.

Efectuăm traducerea în limba cehă, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firmă, cataloage, cărţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

În legătură cu traduceri din română în cehă, cereţi oferta noastră de preţ la numărul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Traducere în alte limbi:

Alte limbi de traducere:

În afară de limba cehă vă oferim servicii de traducere în 31 de limbi:


Domenii de traducere:

Domenii de traducere în limba cehă:

Efectuăm traduceri în cehă în următoarele domenii:

 • Traducere generală
 • Traducere generală
 • Traducere tehnică, traducere de specialitate tehnică
 • Traducere în domeniul auto
 • Traducere din domeniul IT
 • Traducere juridică, traducere de specialitate juridică
 • Traducere financiară
 • Traducere de afaceri, economică
 • Traducere de afaceri externe
 • Traducere medicală
 • Traducere farmaceutică
 • Traducere chimică
 • Traducere de protecţia mediului
 • Traducere de soft-uri
 • Traducere materiale multimedia, de filme, subtitrare filme, traducere DVD, traducere pagina web, traducere site-uri

Corectura în limba cehă:

Se verifică textul tradus din punct de vedere gramatical, al stilului şi al vocabularului.

Corectură de specialitate:

Corectura de specialitate se necesită în cazul unor texte de specialitate foarte dificile. Corectura de specialitate verifică utilizarea corectă a termenilor de specialitate.

Taxa de corectură este 50% din taxa de traducere. În cazul în care traducerea este incompletă sau greşită taxa poate varia.

Pentru corectura de specialitate în limba cehă sunaţi la numărul de telefon 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Traducere oficială în limba cehă:

Traducere oficială fără taxă:

În cele mai multe cazuri nu se cere o traducere legalizată. În cazul documentelor, a permiselor de muncă în străinătate se acceptă traducerea efectuată de biroul de traduceri.

În cazuri asemănătoare materialele traduse vor fi ştampilate de către biroul nostru de traduceri, care va confirma că traducerea respectivă a fost efectuată de Biroul de traduceri online traduceri-rapide, şi că din punct de vedere al conţinutului aceasta este identică cu materialul original.

Este important faptul, că traducerea realizată de biroul de traduceri nu este o traducere legalizată.

La cererea clientului, biroul nostru de traduceri anexează la traducere o clauză, care certifică faptul că traducerea este una oficială, fără taxe suplimentare.

Pentru traduceri oficiale, vă rugăm sunaţi la numărul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Traducere autorizată în limba cehă:

Traducerea autorizată se realizează de către un traducător autorizat de către Ministerul Justiţiei. Dacă aveţi nevoie de a o traducere autorizată, care nu implică taxe suplimentare, vă rugăm să ne informaţi din timp.

Pentru traduceri autorizate, vă rugăm să sunaţi la numărul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

Atenţie! Traducerea autorizată nu implică legalizarea traducerii de către un notar public!

 

Traducere legalizată:

Cine poate efectua o traducere legalizată?

Traducerea legalizată poate fi făcută de către un traducător cu autorizaţie obţinută de la Ministerul Justiţiei , iar legalizarea documentului cu pricina se va realiza de către un notar public. Pentru a putea fi legalizată traducerea, documentul tradus trebuie prezentat în original în faţa notarului. La cererea clienţilor noştri, Biroul nostru de traduceri, poate efectua traducerea şi intermedia legalizarea actului, costurile suplimentare de legalizare fiind plătite de către client.

Dat fiind faptul, că traducerile legalizate implică costuri mult mai mari (costurile notariale) vă rugăm să ne informaţi din timp dacă aveţi nevoie de legalizare notarială.

Pentru traduceri legalizate, vă rugăm să sunaţi la numărul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Cererea de ofertă pentru traducere în limba cehă:

 

Pentru a comanda o traducere în limba cehă puteţi suna la numărul 0359-410972 sau la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

Cât costă traducerea?

Costul traducerii, în cele mai multe cazuri, depinde de numărul de caractere existente în textul care trebuie tradus. Acesta poate varia în funcţie de limba în care textul trebuie tradus, de lungimea textului, domeniul de specialitate şi timpul în care traducerea trebuie efectuată. Din această cauză costul exact al unei traduceri poate fi stabilit după prezentarea documentului şi indicarea termenului până când traducerea trebuie efectuată.

Sugestie: Reduceţi costurile traducerii la biroul nostru de traduceri!
Aflaţi mai multe despre reducerea costurilor

Cum se stabileşte lungimea traducerii?

Documentul care trebuie tradus, adică lungimea traducerii se stabileşte cu ajutorul programului Ms Word. Lungimea – numărul caracterelor – se stabileşte prin deschiderea meniului Tools, Word count (număr de cuvinte).

În cazul în care materialul care trebuie tradus există doar în format PDF, imagine sau fax, numărul caracterelor va fi evaluat.

Pe când va fi gata traducerea?

Există cazuri în care traducerea este urgentă. Sau chiar foarte urgentă. În aceste cazuri, colegii noştri vor face tot posibilul să termine traducerea cât mai repede. Pentru a lucra cât mai eficient sunt cazuri în care traducerea este împărţită între mai mulţi traducători, care vor reprograma traducerile aflate în derulare pentru a efectua sarcina.

În cazul unei comenzi trebuie să avem în vedere în primul rând, că pentru o traducere de calitate este nevoie de timp.De aceea vă rugăm încercaţi să ne trimteţi materialele în timp util, ca să avem suficient timp pentru traducerea în sine şi pentru verificarea ei.

Important este acesta mai ales atunci când o traducere mai lungă este efectuată de mai mulţi traducători, fiindcă traducerile trebuie verificate şi unificate în acelaşi timp

În cazul unor limbi rare trebuie să vă aşteptaţi la timp de traducere mai lung.

Cum pot să plătesc traducerea?

Traducerea efectuată poate fi plătită cash sau prin transfer bancar, după primirea facturii , al avansului, sau a facturii pro formă (sau primirii unei copii după factură), cel târziu la 8 zile.

Datele necesare pentru efectuarea plăţii apar pe formularul de comandă.