traduceri-rapide.ro

Traduceri, traducere in 32 de limbiTraducere franceza romana, traducere romana franceza

Oferim servicii de traducere profesionale
Navigare: Pagina principala > Traducere franceza

Traducere franceza romana, Traducere franceza, traduceri autorizate franceza

Efectuam traduceri in limba franceza intr-un termen scurt in domeniul juridic, financiar, medical, tehnic, traduceri de specialitate, traducere autorizata in franceza.

Cereţi oferta de preţ in email:

Trimiteţi documentele de tradus la urmatoarea adresa de mail.

E-mail:
traduceri@traduceri-rapide.ro
Va trimitem oferta in 24 de ore!
Traducere in franceza:
Traducere in franceza »
Traducere de specialitate:
Traducere de specialitate franceza
Corectura in limba franceza:
Corectura in limba franceza »
Traducere autorizata:
Traducere autorizata in franceza »
Parteneri:
Traduceri, traducere, Birou de Traduceri

Traducere in franceza:

Traducere franceza:

Efectuam traducerea in limba franceza, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firma, cataloage, carţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

Traducere franceza-romana, traducere din franceza in romana:

Traducerile din franceza in romana sunt efectuate de catre traducatori experimentaţi, cu cunoştinţe vaste de gramatica romana.

Efectuam traducerea din limba franceza, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firma, cataloage, carţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

Pentru o traducere din franceza in romana, va rugam, cereţi oferta de preţ la numarul de telefon 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

Traducere romana-franceza traducere din romana in franceza:

Traducerile din romana in franceza sunt efectuate de traducatori, care cunosc la perfecţiune limba franceza şi limba romana, ei avand o vasta experienţa in domeniul traducerii.

Efectuam traducerea in limba franceza, corectura şi legalizarea diferitelor documente cum ar fi texte generale şi de specialitate, instrucţiuni de folosire, proiecte, contracte, acte de firma, cataloage, carţi, scrisori de afacere, materiale publicitare, acte oficiale.

in legatura cu traduceri din romana in franceza, cereţi oferta noastra de preţ la numarul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Traducere in alte limbi:

Alte limbi de traducere:

in afara de limba franceza va oferim servicii de traducere in 31 de limbi:Domenii de traducere:

Domenii de traducere in limba franceza:

Efectuam traduceri in franceza in urmatoarele domenii:

 • Traducere generala
 • Traducere generala
 • Traducere tehnica, traducere de specialitate tehnica
 • Traducere in domeniul auto
 • Traducere din domeniul IT
 • Traducere juridica, traducere de specialitate juridica
 • Traducere financiara
 • Traducere de afaceri, economica
 • Traducere de afaceri externe
 • Traducere medicala
 • Traducere farmaceutica
 • Traducere chimica
 • Traducere de protecţia mediului
 • Traducere de soft-uri
 • Traducere materiale multimedia, de filme, subtitrare filme, traducere DVD, traducere pagina web, traducere site-uri


Corectura in limba franceza:

Se verifica textul tradus din punct de vedere gramatical, al stilului şi al vocabularului.

Corectura de specialitate:

Corectura de specialitate se necesita in cazul unor texte de specialitate foarte dificile. Corectura de specialitate verifica utilizarea corecta a termenilor de specialitate.

Taxa de corectura este 50% din taxa de traducere. in cazul in care traducerea este incompleta sau greşita taxa poate varia.

Pentru corectura de specialitate in limba franceza sunaţi la numarul de telefon 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro.

 

Traducere oficiala in limba franceza:

Traducere oficiala fara taxa:

in cele mai multe cazuri nu se cere o traducere legalizata. in cazul documentelor, a permiselor de munca in strainatate se accepta traducerea efectuata de biroul de traduceri.

in cazuri asemanatoare materialele traduse vor fi ştampilate de catre biroul nostru de traduceri, care va confirma ca traducerea respectiva a fost efectuata de Biroul de traduceri online traduceri-rapide, şi ca din punct de vedere al conţinutului aceasta este identica cu materialul original.

Este important faptul, ca traducerea realizata de biroul de traduceri nu este o traducere legalizata.

La cererea clientului, biroul nostru de traduceri anexeaza la traducere o clauza, care certifica faptul ca traducerea este una oficiala, fara taxe suplimentare.

Pentru traduceri oficiale, va rugam sunaţi la numarul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

 

Traducere autorizata in limba franceza:

Traducerea autorizata se realizeaza de catre un traducator autorizat de catre Ministerul Justiţiei. Daca aveţi nevoie de a o traducere autorizata, care nu implica taxe suplimentare, va rugam sa ne informaţi din timp.

Pentru traduceri autorizate, va rugam sa sunaţi la numarul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

Atenţie! Traducerea autorizata nu implica legalizarea traducerii de catre un notar public!

 

Traducere legalizata:

Cine poate efectua o traducere legalizata?

Traducerea legalizata poate fi facuta de catre un traducator cu autorizaţie obţinuta de la Ministerul Justiţiei , iar legalizarea documentului cu pricina se va realiza de catre un notar public. Pentru a putea fi legalizata traducerea, documentul tradus trebuie prezentat in original in faţa notarului. La cererea clienţilor noştri, Biroul nostru de traduceri, poate efectua traducerea şi intermedia legalizarea actului, costurile suplimentare de legalizare fiind platite de catre client.

Dat fiind faptul, ca traducerile legalizate implica costuri mult mai mari (costurile notariale) va rugam sa ne informaţi din timp daca aveţi nevoie de legalizare notariala.

Pentru traduceri legalizate, va rugam sa sunaţi la numarul 0359-410972 sau scrieţi-ne la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

 

Cererea de oferta pentru traducere in limba franceza:

 

Pentru a comanda o traducere in limba franceza puteţi suna la numarul 0359-410972 sau la adresa de mail traduceri@traduceri-rapide.ro .

Cat costa traducerea?

Costul traducerii, in cele mai multe cazuri, depinde de numarul de caractere existente in textul care trebuie tradus. Acesta poate varia in funcţie de limba in care textul trebuie tradus, de lungimea textului, domeniul de specialitate şi timpul in care traducerea trebuie efectuata. Din aceasta cauza costul exact al unei traduceri poate fi stabilit dupa prezentarea documentului şi indicarea termenului pana cand traducerea trebuie efectuata.

Sugestie: Reduceţi costurile traducerii la biroul nostru de traduceri!
Aflaţi mai multe despre reducerea costurilor

Cum se stabileşte lungimea traducerii?

Documentul care trebuie tradus, adica lungimea traducerii se stabileşte cu ajutorul programului Ms Word. Lungimea – numarul caracterelor – se stabileşte prin deschiderea meniului Tools, Word count (numar de cuvinte).

in cazul in care materialul care trebuie tradus exista doar in format PDF, imagine sau fax, numarul caracterelor va fi evaluat.

Pe cand va fi gata traducerea?

Exista cazuri in care traducerea este urgenta. Sau chiar foarte urgenta. in aceste cazuri, colegii noştri vor face tot posibilul sa termine traducerea cat mai repede. Pentru a lucra cat mai eficient sunt cazuri in care traducerea este imparţita intre mai mulţi traducatori, care vor reprograma traducerile aflate in derulare pentru a efectua sarcina.

in cazul unei comenzi trebuie sa avem in vedere in primul rand, ca pentru o traducere de calitate este nevoie de timp.De aceea va rugam incercaţi sa ne trimteţi materialele in timp util, ca sa avem suficient timp pentru traducerea in sine şi pentru verificarea ei.

Important este acesta mai ales atunci cand o traducere mai lunga este efectuata de mai mulţi traducatori, fiindca traducerile trebuie verificate şi unificate in acelaşi timp

in cazul unor limbi rare trebuie sa va aşteptaţi la timp de traducere mai lung.

Cum pot sa platesc traducerea?

Traducerea efectuata poate fi platita cash sau prin transfer bancar, dupa primirea facturii , al avansului, sau a facturii pro forma (sau primirii unei copii dupa factura), cel tarziu la 8 zile.

Datele necesare pentru efectuarea plaţii apar pe formularul de comanda.